16 January 2010

Ingat aku takleh posing macam korang ke?

Salam to all~
Isu seterusnya, korang mmg tau puak2 khan dari benua india ni (hindi guy) cukup fofular dalam perfileman hollywood. Mari kita kaji k.

Gambar 1 : Datuk Shah Rukh Khan~ Eh, sapa lak kasi dia Datuk? hahahaha.. Lupa lak korang ek. Raja Melaka kasi. SRK ni hensem. Berlakon pandai~ But Islam dah out. Caca marba kehidupan dia. Isteri hindu~ Whatever~ Pe2pun, nice pose MR SRK.. ops.. Datuk SRK..kiki~

Gambar 2 : Salman Khan. Badan ketul2 beb. Berlakon pandai. Romantik. Tak setia ngn pasangan. Kejap Aishu, kejap Susmitha Sen, lantak kau la~ Islam pada keturunan jugak ni~ Keluarga Khan. But Islam jugak dah out~ sama macam Datuk SRK. Apa2pun, nice pose from him~

Gambar 3 : Aamir Khan. Huhu~ Aku minat dia ni. Tambah2 bila tengok lakonan dia dalam Maan~ Mantop~ Lagu dalam Maan sume best~ Islam keturunan~ Juga cacamarba. But tak secacamarbaan SRK dan Salman~ Gambar bawah ni smart kan~ Samrt dowh Amir ni~

Gambar 4 : eh, ni khan mana lak? ooo.. fairuz khan. eh, tak penah dengar pun dalam perfileman bollywood? wakakakakaka~

p/s : pssssss...walaupun aku berseluar track dan baju t-shirt, tapi boleh je posing best mcam puak2 khan.. kiki~

Paktam : apa motif akhi ni? 2 posting pelik je..mukekeekekekekekeke
Maktam : uik Paktam, jangan tegur..nanti dia majok..biarkan la..tengah semangat masukkan posting tu..biarkan je walaupun tah apa2 cite..kiki


0 komentar:

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 Hitam Putih Kehidupan. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan