22 December 2009

Aduyai.. Terbengkalai lagi~~

Salam to all~
Salam Muafakat~

Hurmmm~~ sesiapa di sini ada cadangan bagaimana nak istiqomah menulis di dalam blog?

Wah wah wah~~ Macam-macam idea yang kamu bagi~

Yang menulis aku jugak~ Uhuk! Uhuk! Terbatuk aku di buatnya~~ :))

Insyaallah akan ku update seperti biasa selepas ini. Banyak isu-isu dan kisah-kisah yang menarik~ Cuma kertebatasan waktu dan masa~

Apa-apapun, aku mengharapkan sokongan dari anda semua.. :))

Paktam : Aiii Akhi, baru muncul!! Paktam dah lama tunggu ni.. Ingatkan dah kembali menyahut panggilan Yang Maha Esa. Ahakz.. :p

Maktam : Hurmmm~~ Apa boleh buat, saat malas akhi terlalu panjang. Bila dia rajin, sehari boleh masukkan 5 sekali entri. Oit!! Update la selalu. Maktam sokong akhi. :))




2 komentar:

Anonymous said...

Slm ziarah....
x sangka xtif juga blog ni....
tapi mak tam 2 sape....

Istiqamah mendepani perjuangan

Akhi Fairuz Al-Jengkari said...

maktam dan paktam 2 watak imaginasi yg bermain di kepalaku.. :)

Related Posts with Thumbnails
 
Copyright 2009 Hitam Putih Kehidupan. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan